Általános szerződési feltételek
(érvényes 2021. 12. 08.-tól)

1. A Szolgáltató adatai
Cégnév: Prompt Collector X4  BT
Székhelye: 8900 Zalaegerszeg
Adószám: 22362878-1-20

 

 1. Általános szabályok
  2.1. Jelen „Általános Szerződési Feltételek” szabályozzák a Szolgáltató tréningjeinek, tanfolyamainak és egyéni képzéseinek, és egyéb szolgáltatásainak igénybevételével kapcsolatos feltételeket.
  2.2. A Szolgáltató külön megállapodást köthet az általa kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban, melynek speciális rendelkezései eltérhetnek a jelen rendelkezésektől.
 2. Szerződő fél
  3.1. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatásokat a Tanuló veszi igénybe.
 3. A Szerződés létrejötte, a jelentkezés módja, módosítása, értesítési kötelezettség
  4.1. Tanuló a Szolgáltató weboldalán meghirdetett kézápoló-lábápoló, műköröméptő alapképzésre, tréningekre és egyéni képzésekre online formában tud jelentkezni, a szabad helyek függvényében.
  4.2 A jelentkezés az adott felületen indított, és teljesült sikeres bankkártyás fizetést követően válik elfogadottá.
  4.3. A sikeres jelentkezés és bankkártyás fizetés teljesülése estén a szabad helyek száma egyel csökken.
  4.4 A sikeres bankkártyás fizetésről a Szolgáltató automatikusan elektronikus úton számlát a küld a Tanuló által megadott adatok alapján a megadott emailcímre.

  5. Tanfolyamok díja, fizetési feltételek
  5.1 Az aktuális szolgáltatások díjai a honlapon kerülnek feltüntetésre
  5. 2 Fizetési lehetőségek: online, bankkártyás fizetéssel bizonyos esetekben előre utalással, illetve készpénzben a legkésőbb a tanfolyam megkezdésekor.
  5.3 A Szolgáltató a Szerződő fél részére nyújtott szolgáltatásainak ellenértékére igényt tarthat a
  szolgáltatás igénybevétele előtt.
  5.4 A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 4. Lemondási feltételek
  6.1 A Tanuló a Szolgáltató visszaigazolását megküldését követően a foglalásának kötbérmentes lemondására jogosult, a képzést megelőző harminc napon túl
  6.2 30 és 15 nap közötti lemondás esetén a kötbér a befizetett díjának 30%-a
  6.3 15-5 nap közötti lemondás esetén a kötbér a tanfolyam díjának 50%-a.

6.4  5-1 nap közötti lemondás esetén a kötbér a tanfolyam díjának 80%-a. 1. Tanfolyamok megtartása
  7.1 A csoportos tanfolyamok, tréningek, képzések optimális létszámhoz kötöttek.
  Túljelentkezés, vagy érdeklődés esetén Szolgálató új képzési időpontot írhat ki.
  7.2 Amennyiben egy meghirdetett tréningre, tanfolyamra a jelentkezők létszáma e a tanfolyam kezdési időpontja előtt 15 nappal nem éri el az optimális létszámot a Szolgáltató a tanfolyamot, tréninget törölheti, vagy más időpontra jogosult áttenni. Ebben az esetben a Tanuló befizetése érvényes az új időpora, vagy kérésére a tanfolyam befizetett teljes díját a Szolgáltató visszautalja.
  7.3 A meghirdetett tréning új időpontjáról, vagy törléséről a Szolgáltató elektronikus úton, vagy telefonon keresztül értesíti a jelentkezőket.

  8. Tanfolyamok menete
  8.1 Tanfolyamok kezdési és zárási időpontja a weboldalon kerül meghirdetésre
  8.2 A Tanuló vállalja, hogy a kezdési időpont előtt legalább 15 perccel megérkezik a helyszínre
  8.3 A tréningek, tanfolyamok pontos helyszínét a Szolgáltató határozza meg és közli a jelentkezőkkel.


  9.Szerzői jogok
  9.1 A résztvevők rendelkezésére bocsátott hallgatói anyagok, tananyagok résztvevők/tanulók általi másolása, harmadik személynek történő kölcsönzése, átadása tilos.

  10. Titoktartás, adatvédelem
  10.1 A Szolgáltató. kijelenti, hogy a jelentkezések során megadott információkat és adatokat kizárólag saját, belsős nyomkövetési és adminisztrációs célokra használja, azt más cégnek, harmadik személynek – kivéve, ha arra törvény vagy jogszabály nem kötelezi – azt nem adja ki, és amennyiben erre külön felhatalmazást a jelentkező a jelentkezés során nem adott, marketing célokra nem használja. A weboldalon használt és egyéb levelezésből származó e-mail cím és jelszó felhasználó általi nem megfelelő kezeléséből származó károkért és visszaélésekért nem vállal felelősséget.
  10.2 A Szolgáltatónak külön jogszabályban előírt statisztikai adatszolgáltatási kötelezettsége van, így a jelentkezés során megadott adatok mellett a jogszabályokban meghatározott további személyes és céges adatok bekérése